Nyföddfoto

Ett ny liten människa. Så liten och märkvärdig. De första veckorna går otroligt snabbt och i backspegeln minns man inte allt från den bebisbubbla man lever i. Att ha bilder från den här tiden får en speciell plats i hjärtat.

I min studio i Ånimskog mellan Åmål och Mellerud sker fotograferingen lugnt och avslappnat med mycket tid för gos, ombyte och amning och vi fångar bebisen precis som den är under sin allra första tid i livet. Fotograferingen görs när bebisen är mellan 5 och 14 dagar.

-- Carolina --

"Vi är väldigt glada att vi gjorde en nyföddfotografering hos Åsa. Att ha bra bilder från när hon var så liten känns värdefullt och vi är jättenöjda med alla de fina fotona."

Innan fotograferingen

Fotograferingen görs när barnet är mellan 4 och 12 dagar. Då sover barnen ofta djupt och de kurar gärna ihop sig som de gjorde i mammas mage.

Därför är det viktigt att boka fotograferingen i god tid, så att vi kan preliminärboka en tid ca 7 dagar efter BF.

Är bebisen redan född är det inte försent. Om bebisen hinner bli mer än två veckor får vi ändå underbara bilder, men kanske med fler vakenbilder.

 

Under fotograferingen

Fotograferingen är väldigt speciell som kräver både tid och tålamod. Studion är uppvärmd för att er bebis inte ska frysa och medan jag fotograferar finns det tid för er att dricka kaffe och titta på olika produkter.

Vi tar bilder både på bebisen ensam, med syskon och er föräldrar om ni vill det.

Fotograferingen styrs helt av bebisen och tar mellan 2 och 4 timmar för att det ska finnas tid för mat, blöjbyten och mys.

Efter fotograferingen

2-3 veckor efter fotograferingen kommer ni tillbaks till studion för att titta på de utvalda bilderna och välja produkter.

Vi börjar med att titta på ett bildspel samtidigt som vi fikar lite. Därefter går vi noga igenom bilderna och ni får se olika produkter och förslag på hur bilderna kan kombineras. Jag hjälper er igenom hela urvalsprocessen.

Om det passar er bättre kan ni istället få ett webbgalleri att välja bilder från.

Detta ingår

Gemensam planering per mejl

Lån av rekvisita

2-4  h fotografering

Lätt redigering av alla utvalda bilder

Personlig bildvisning i min studio,

med hjälp att välja bilder

*****

Pris 1 000 kr

Bilder köps till enligt särskild prislista

Boka din fotografering

 

Vad roligt att du vill boka en fotografering hos mig!

Jag ser fram emot er förfrågan. Vi kommer att få en så trevlig stund tillsammans.

Försök att fyll i formuläret så noga som möjligt så blir det lättare för mig att förstå vad ni vill ha för en fotografering.

Om du inte har fått svar inom några dagar så titta bland skräpposten, ibland hamnar mina meddelanden tyvärr där.